Így erősítheted a márkádat céges munkaruhával!

Vállalkozó vagy? Van egy kis céged, ahol 5-10 ember dolgozik? Vezetőként tisztában kell lenned azzal, hogy milyen előnyei vannak az emblémázott céges munkaruhának a márkád erősítése szempontjából.

Vállalkozó vagy? Van egy kis céged, ahol 5-10 ember dolgozik? Vezetőként tisztában kell lenned azzal, hogy milyen előnyei vannak az emblémázott céges munkaruhának a márkád erősítése szempontjából. A márkaidentitás bár sokféleképpen erősíthető, valljuk be, a logózott pólók vagy ingek sokkal egységesebb képet formálnak a vállalatról.

 

Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan valósítható meg mindezt!

Mi az a márkaidentitás?

Először érdemes tisztában lenni azzal, hogy mit jelent maga a fogalom. Ez gyakorlatilag egy valós személy ismertetőjegye. Ennek a részét képezi a cég elnevezése, a megjelenése, az öltözködése, tulajdonképpen minden, ami emberré teszi a vállalkozást. Ha tehát szeretnéd erősíteni a márkádat, akkor egyszerűen úgy kell gondolnod rá, mintha egy valódi személy lenne. Ehhez a legjobb megoldás az emblémázott céges munkaruha, amelynek köszönhetően sokkal összetett képet formálsz magadról és a vállalatról.

 

A márkaidentitás legfontosabb elemei között van a logó, a márkanév, a színek, esetleg a szlogen, a szimbólumok, a dallamok, illetve egyértelműen ide tartozik a csomagolás is. Utóbbi kapcsán például egy logózott matrica, egy szalag, amin a cég neve fut, tökéletes megoldás arra, hogy emlékeztesd a vásárlót, honnan szerezte be az adott terméket.

Miként erősíti a céges ruházat a márkádat?

Gondolj csak bele, hogy mi az, amit elsők között nézel meg egy másik emberen. Mindegy, hogy az egy közeli hozzátartozó vagy egy idegen személy. Az esetek nagy részében kétségkívül az arc lesz a középpontban, ezt pedig a ruházat követi. Nincs ez másként a vállalkozások vagy cégek esetében sem.

 

Az első találkozás történhet online, webshopon keresztül, de természetesen irodában vagy üzletben is. Az öltözet ilyenkor igen fontos elemét képezi a megjelenésnek, hiszen egy céges logóval ellátott, praktikus és elegáns munkahelyi viselet magabiztosságot, illetve felelősségtudatot ad a dolgozó számára.

 

A logózott póló nemcsak abban segít, hogy egységes képet alkoss a márkádról, hanem abban is hogy a munkavállalók igényességet és szakszerűséget sugározzanak magukról. Igen nagyot téved az, aki úgy gondolja, hogy csak az adott ember a fontos, aki eladja a terméket, pedig kétségkívül sokat ad hozzá egy vállalathoz, ha a dolgozó úgy érzi, tartozik valahova.

 

A cégek esetében amúgy is ez a legfontosabb ismertetőjegy, hiszen emlékezteti a vásárlót arra, hogy hol van, még otthon is eszébe juthat az üzlet, ahol megvette az adott terméket, igénybe vett egy szolgáltatást.

 

Amennyiben szeretnéd erősíteni a márkádat céges ruházattal, akkor ne habozz logózott munkaruhát vásárolni az alkalmazottaknak.