Szállítási információk

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megrendelt terméket személyesen is átveheti 2340, Kiskunlacháza, Alsó Dunasor 43. szám alatt, előre egyeztetett időpontban.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A megrendelt áru kiszállítását csak abban az esetben tudjuk vállalni, ha Ön regisztrál. A regisztráció során, meg kell adnia nevét, telefonszámát, e-mail címét, számlázási és szállítási címét is. A rendszer alapértelmezésként a szállítási és számlázási címet azonosnak véli, azonban mód van rá, hogy eltérő címet adjon meg szállítási címnek.
Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás, valamint csomagolási költség díját a megrendelőre terheljük. Amennyiben 8 munkanapon belül nem egyenlíti ki a csomagfeladás költségét, annak behajtását jogi útra tereljük!

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ
A megrendelt árut, a megrendelés időpontjától számítva 1-5 munkanapon belül szállítjuk.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:
-
Foxpost csomautomata (heti 1-2x feladás, így megrendelésének kézhezvétele akár 5-6 munkanap is lehet)
- GLS csomagpont
- GLS házhozszállítás

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Foxpost csomagautomata előre fizetés esetén: 1.299Ft
Foypost csomagautomata utánvétes csomag esetén: 1.699Ft       

GLS csomagpont előre fizetés esetén: 1.999Ft

GLS házhozszállítás előre fizetés esetén: 1.999Ft
GLS házhozszállítás utánvétes csomag: 2.599Ft      

UTÁNVÉTES csomag rendelése esetén:
A Felhasználó a megrendelés vételárát átvételkor fizeti meg, mely esetben plusz díj fizetésére köteles. Ennek díja GLS futárszolgálatnál 400 Ft, Foxpost futárszolgálatnál +200Ft.
Amennyiben az utánvételes rendelés elutasításra kerül a Vásárló oldaláról, úgy a Tóth Gabriella egyéni vállalkozó a szállítás (oda és visszaszállítás) és csomagolás költéségét minden esetben felszámolja a Vásárló irányába, díjbekérő formájában.

 
Ezen költségek az alábbiak szerint alakulnak:
Szállítási díj x 2alkalom + csomagolási költség (futártasak esetén 200Ft, kartondoboz esetén 500Ft)

A költségek 8 napon túli nem teljesítése esetén a költségek behajtása automatikusan továbbításra kerül a https://payee.tech/ követelés kezelő részére.