Ajándék SAVE A BIKER matrica, motoros pólót tartalmazó rendelések mellé! Jelenleg 2-4 munkanap alatt tudjuk feladni a megrendeléseket!

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink:

  • Pólónyomás flex és flock fóliával: a flex egy vékony, gumis tapintású fólia, mely belesimul a póló anyagába. A flock fólia egy bársonyos tapintású, domború nyomat, melynek alapja ugyanúgy belesimul a póló anyagába, így rendkívül jó minőségű nyomatot eredményez. Egy plotter géppel vágjuk ki a vektoros grafikát illetve a szöveget, melyet magas hőmérsékleten préselünk a póló anyagába. Hátránya, hogy a fólia egy színből, vagy mintázatból áll, így a színátmenetes grafikák nem kivitelezhetőek ezzel az eljárással. Grafikától függően 1-3 szín alkalmazható egyszerre a színskáláról. Előnye a színek területén, hogy ezzel az eljárással lehet pl. ezüst, arany, fényvisszaverős feliratokat nyomtatni szinte bármilyen anyagra. Elsősorban feliratok és egyszerű vektorgrafikák 1-3 színű nyomtatására ajánljuk bármilyen színű pólóra, akár mintásra is.

  • Munkaruha feliratozás: egy vállalkozás igényes megjelenéshez ma már elengedhetetlen a cég nevének és logójának megjelenítése a dolgozók munkaruházatán. Legyen alsó vagy felső munkaruházat, nyári vagy téliesített ruha, akár jól láthatósági mellény, baseball sapka bármelyiket feliratozzuk
  • Plotteres betűvágás: 123cm széles plotterünkkel, hosszú élettartamú kül-és beltéri grafikák készítését vállaljuk öntapadós fóliából.

  • Autó és kirakat dekoráció készítés: az autók az egyik leghatékonyabb reklámhordozók. Jó minőségű fóliával évekig megőrizheti a grafikát autóján. Igény esetén leszedhető mágnesfólia dekorációt is készítünk. Kirakat dekorációknál kül- és beltéri fóliák alkalmazásával, vendég/ügyfél csalogató megjelenést kölcsönözhet üzletének. Ha elegáns megoldást keres, válassza a homokfúvott matricát.

  • Ajándék logozás: reklám és egyedi ajándékok készítése. Az ajándékozás kapcsolataink ápolásának méltó módja. Széles termékválasztékkal és nagy tapasztalattal várjuk érdeklődését.